Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Stam mai mult in casa, unii dintre noi lucram de acasa.

Marea majoritate a populatiei incearca sa se adapteze situatiei actuale. Au trecut deja cateva luni de zile de cand, restrictiile impuse de Covid 19 ne-au determinat sa aducem in viata noastra o noua abordare, sa schimbam ceva in stilul nostru de viata. Suntem preocupati acum, poate mai mult ca oricand, sa adoptam un stil de viata mai sanatos, in contextul in care online-ul a pus intr-o anumita masura, stapanire pe multi dintre noi. Multe dintre activitatile offline s-au mutat in mediul online. Carti electronice, Netflix, programe de activitati sportive online, scoala online, etc., totul pare sa iasa dintr-un ecranJ Insa, indiferent cat de mult am incerca sa diversificam activitatile, rutina nu intarzie sa intervina in activitatile de zi cu zi. Va suna cunoscuta intrebarea “Astazi ce mancam?” sau, “Astazi ce fac de mancare?”. Daca da, atunci cred ca se poate spune un singur lucru: suficient. Astazi ai nevoie de o „placere vinovata”, o zi cu mai putin stres, sa nu faci nimic din tot ce faceai ieri. De ce nu?! Aduce o anumita fericire. Daca lucrezi de acasa si nu ai timp sau chef sa pui mana pe nimic din bucatarie, nu inseamna ca nu poti manca bine. Comanda mancare online, este bun bun!

Adevarat este si faptul ca a comanda mancare online este o noua dilema in aceasta perioada si multi isi pun intrebari de genul “este sigur, este etic?” EFSA (Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor) a facut lumina in acest caz si iata ce afirma: "Experientele de la focare anterioare de coronavirusuri conexe, cum ar fi coronavirusul care cauzeaza sindromul respirator acut sever (SARS-CoV) sau coronavirusul care cauzeaza sindromul respirator in Orientul Mijlociu (MERS-CoV), indica faptul ca nu a existat nicio transmisie prin alimente. In prezent, nu exista dovezi (sau cazuri) care sa sugereze ca acest coronavirus este diferit in aceasta privinta ", a declarat Marga Hugas, om de stiinta.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.