Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bursa de Valori București a închis pe verde și ședința de joi, după un început de zi de asemenea pe plus. Valoarea tranzacțiilor la finalul ședinței a fost de 18,2 milioane de lei. Principalul indice BET s-a apreciat cu 0,32%, iar BET-Plus a crescut 0,30%. Care sunt cele mai notabile evoluții din ședința de joi de la BVB.

Bursa de la Bucureşti a închis în creştere pe majoritatea indicilor şedinţa de joi, cu o valoare totală a tranzacţiilor de 18,277 milioane de lei (3,779 milioane de euro), transmite Agerpres.

La finalul şedinţei de tranzacţionare de joi, indicele principal BET s-a apreciat cu 0,32%, până la valoarea de 8.586,78 puncte, în timp ce BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a crescut cu 0,30%, iar indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a închis pe plus, cu 0,32%.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.