Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pandemia i-a lovit grav pe artiștii din România. Cu noile reguli sanitare, concertele sunt tot mai rare, astfel că mulți cântăreți au fost nevoiți să se reorienteze și să-și găsească alte profesii. Claudia Pavel (35 de ani) alias Cream este una dintre cântărețele celebre de la noi care are un nou proiect.

Claudia Pavel s-a întors în orașul natal, pe litoral, unde a început un proiect cultural și educativ destinat celor mici. Claudia recunoaște că a fost nevoită să-și schimbe profesia din motive financiare.

“În perioada stării de urgență am stat acasă, am respectat toate regulile, în lockdown nu am ieșit 2 luni din casă, după care când ne-au dat drumul primul lucru pe care l-am făcut a fost să venim la mare, la mama și la tata, pentru că nu îi văzusem de 5 luni.

Apoi am început să merg ușor-ușor la studio, să trag mai multe piese. Săptămâna trecută am filmat două videoclipuri, probabil că în toamnă le voi da drumul până la urmă, pentru că acum toată luna august sunt ocupată cu Vaporașul muzical, un proiect de care sunt foarte mândră, de altfel, și pe care mi-am dorit foarte mult să îl fac, pentru că eu sunt ceea ce sunt astăzi datorită familiei mele, dar și a comunității, și a faptului că am fost educată și crescută aici de profesori minunați.”, a declarat Claudia Pavel, pentru publicația Click!, despre noul său proiect.

Scopul proiectului în care este implicată Cream este de a ”promova elementele artistice și de a nutri și promova arta și cultura” în rândul copiilor cu vârste între 7 și 14 ani. Claudia Pavel ține atelierele de muzică de pe Vaporașul muzical și susține că intenționează să se reorienteze profesional, deși are o carieră de peste 20 de ani în industria de profil.

“Este, într-adevăr, o perioadă foarte ciudată pentru industria muzicală, am auzit foarte mulți artiști plângându-se, nu prea avem niciunul dintre noi concerte. (...) Am înregistrat deja suficiente piese, așa că nu cred că mai ajung în studio luna aceasta, dar nu știe nimeni ce vremuri or să mai fie pentru industria noastră muzicală. Vom vedea!

Eu sunt de mai mult de 20 de ani pe piață și au fost perioade bune, foarte bune, extraordinar de bune, altele mai proaste, așa este și muzica și viața artiștilor, cu suișuri și coborâșuri. Atunci când ai o carieră atât de lungă este clar că sunt în acest business din cele mai frumoase motive și anume dragostea pentru muzică. Și asta o să continui să fac, chiar dacă va trebui să încerc să fac și altceva, din motive financiare, dar în principiu muzica rămâne pentru mine prima dragoste”, a mai spus Claudia Pavel pentru sursa citată.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.