Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Violeta Alexandru, lider al PNL București, a participat, joi, la lansarea campaniei de strângere a semnăturilor necesare pentru candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Ministrul Muncii a transmis bucureștenilor că echipa susținută de partidul său și USR-PLUS este formată din oameni corecți și profesioniști și are scopul comun de a scăpa capitala de PSD.

”Echipa PNL-USR-PLUS va avea decența să cheltuiască bani publici cu respect pentru cetățeni. Se poate pentru că iubim acest oraș. Gabriela Firea nici măcar nu locuiește aici și cu atât mai puțin îi pasă ce se întamplă pe fiecare stradă din București(...) În echipa PNL-USR-PLUS sunt oameni care nu mint, care au o meserie în spate, care au condus echipe, în care ceilalți au încredere pentru că sunt oameni buni și pot gestiona proiecte. (...) Vor reuși să scoată Bucureștiul din starea de faliment în care l-a adus PSD-ul, bătându-și joc de banii publici. În firea PSD-ului stă furtul, în firea acestui partid stă înșelătoria, minciuna, populsimul”, a declarat liderul PNL București.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.