Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cele două clanuri rivale, Duduienii și Spoitorii își transmit mesaje dure și jură răzbunare pentru moartea lui Emi Pian, cel care devenise unul dintre cei mai de temut interlopi din România. Însă aceste lucruri se întâmplă în liniște, pentru că în fața camerelor de luat vederi toți promit liniște și pace.

Cum s-a ajuns în acest punct, în care clanurile rivale să se taie pe străzi, insturând panica printre cetățeni? Ei bine jurnaliștii de la Gândul.ro îl acuză pe comisarul șef Andrei Marius, care nu ar fi luat măsuri cu toate că activitatea clanului Pian era cunoscută de ani buni. Acesta conduce Serviciul Grupări Infracționale Violente, care a fost speciat creat pentru a contracara activitatea clanurilor care au devenit foarte periculoase în ultima perioadă.

Emi Pian a fost ucis pe loc, în urma unei încăierări de un rival al său, pe nume Napy, se pare după un joc barbut. Scandalul a pornit de la bani și supremație și nu este prima dată când clanurile se iau la bătaie, folosind arme albe.

Tot jurnaliștii de la Gândul.ro spun că există surse care susțin faptul lipsa de reacție a polițiștilor ar fi provocată de anumite relații de prietenie cu o parte din liderii Duduienilor. Acesta ar data încă din perioada în care controversatului procuror Maximilian Bălășescu, arestat și condamnat pentru corupție, era încă în funcție, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Avocatul clanului Duduienilor a transmis în direct la Antena3.ro că niciunul dintre membrii grupării nu caută acum răzbunare și a amintit de Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, care a fost ucis într-o manieră similară în urmă cu trei ani și nimeni nu s-a răzbunat. Acesta a mai spus și că momentan niciunul dintre clienții săi nu a fost pus sub acuzare.


Comentarii

Florin Burtica Ar trebui ca acesti talhari sa-si hotarasca singuri soarta. Politia sa-i lase se taie si sa se omoare - este cel mai bun lucru pentru tzara!

24 august 2020 14:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.