Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lansarea lui WH-1000XM4 vine la capătul mai multor luni de speculaţii, şi confirmă în mare ceea ce aşteptam - nu sunt schimbări majore, dar sunt binevenite.

Evident, Sony nici nu trebuia să facă vreo modificare spectaculoasă în ceea ce priveşte WH-1000XM3. Acele căşti au fost îndelung lăudate şi s-au poziţionat de la bun început ca una dintre cele mai bune soluţii pentru cei care doresc un noise cancelling excelent şi în special pentru cei care călătoresc foarte mult.

Aspectul este aproape neschimbat. La o privire mai atentă, poţi observa câteva modificări, precum un headband mai mic, despre care Sony spune însă că nu va afecta confortul utilizatorului. De asemenea, se pare că şi acele pernuţe de protecţie au fost mărite cu aproximativ 10 procente, fiind şi mai moi acum, iar unele spaţii dintre componente au fost micşorate.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.