Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunț major pentru zeci de mii de români. Banii vor intra direct pe card. Guvernul a luat o decizie de ultim moment. Este vorba despre o sumă de peste 1 miliard de lei.

Această sumă urmează să fie alocată de Ministerul Agriculturii pentru despăgubirea fermierilor afectaţi de secetă, la rectificarea de buget fiind prevăzute fondurile necesare, a anunţat, marţi, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros. Potrivit acestuia, decizia a fost luată în contextul în care anumite zone ale țării au fost grav afectate de fenomenele meteorologice extreme.

„Deşi în ultima perioadă au fost precipitaţii chiar din abundenţă, în anumite zone ale ţării şi mai ales în Dobrogea, în sudul Moldovei, sunt încă zone puternic afectate de secetă. De aceea, aşa cum am promis, vom face aceste despăgubiri. La rectificarea de buget am prins sumele de care avem nevoie. Discutăm de 1,2 miliarde de lei.
Peste 30.000 de beneficiari

Integral pe CapitalComentarii

Traian Bani imprumutati! Plangeti Romani! Handicapatul de Citzu ejaculeaza non-stop! Trebuie internat!

6 august 2020 17:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.