Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că „după cum arată arată datele, părem că am oprit creșterea” numărului de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. El mai spune că pericolul cel mai mare ar fi fost ca România să înregistreze o tendință de progresie geometrică.

„După cum arată datele, părem că am oprit creșterea. Pericolul cel mai mare era să nu mai avem creștere liniară, ci să aibă o tendință de progresie geometrică”, a declarat Ludovic Orban. El a reamintit de perioada de vid legislativ în privința caractinării și izolării persoanelor infectate cu noul coronavirus.

„Trei săptămâni nu am avut nicio pârghie legală să luăm măsuri față de persoanele pozitive și față de persoanele cu care pozitivii au intrat în contact”, a mai spus premierul. Un număr de 1.345 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, iar 45 persoane au murit. Numărul bolnavilor internați la ATI a ajuns la 458, a anunțat joi Grupul de Comunicare Strategică.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Mihai Cât de mincinos si ipocrit poate fi acest ins, anuns printr-o greșeală a democratiei romanesti ,premier.Auzi la el, după ce ne-a terorizat cu creșteri de infectari, cu decese, cu sate si orase carantinate, acum, vine tam-nesam si ne spune că au început să scadă nr de infectari.Băi orbanele, tot românul intuia că asa va fie, că după minciunile cu cresterile,o să urmeze stirea voastră că măsurile pe care le-ati luat au dus la oprirea răspândirii. SUNTEȚI NIȘTE MINCINOSI ORDINARI. iohanis este complicele vostru , cât faceti jocurile prin compromisul arafat si alta 2-3 medici care va propagă minciunile.

6 august 2020 17:49

Nicholas La guvern de muishti, masuri de muishti! Prezervativul e la putere! Unguresc sau german, par a fi de folos!

6 august 2020 17:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.