Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Decizia cerută de 13 echipe dintre cele 14 din Liga 1, în urma căreia Comitetul Executiv de Urgenţă va mări astăzi numărul participantelor de la 14 la 16, aduce şi o decizie importantă legată de promovare / retrogradare.

În această dimineaţă a avut loc o şedinţă online a Comitetului Executiv al FRF, în care s-a dat Comitetului Executiv de Urgenţă împuternicirea necesară aprobării variantei cu 16 echipe. Din Comitetul Executiv de Urgenţă al FRF fac parte Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu şi vicepreşedintele FRF Octavian Goga.

În sezonul viitor, vor retrograda două echipe, locurile 15 şi 16, în timp ce locurile 13 şi 14 vor susţine meciuri de baraj cu locurile 3 şi 4 din Liga a 2-a. Astfel că există posibilitatea să retrogradeze nu mai puţin de 4 echipe! În formula de până acum, cu 14 echipe, locurile 13 şi 14 retrogradau, iar poziţia a 12-a susţinea baraj de menţinere / promovare cu locul 3 din Liga a 2-a.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.