Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Emi Pian, liderul clanului Duduianu care a fost ucis recent la un jos de barbut, și-a creat de-a lungul timpului o imagine greu de ignorat, care a băgat spaima chiar și în rândul membrilor clanului – autoritar, temut și extrem de bogat, interlopul s-a propulsat la conducere.

Unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi din Capitală a fost omorât, marți dimineață, în jurul orei 03.00, în urma unei bătăi între clanuri care a avut loc pe o stradă din cartierul Giulești. Emi al lui Pian a murit în drum spre spital după ce ar fi fost înjunghiat de mai multe ori. Potrivit unor surse judiciare, în noaptea de luni spre marți, pe strada Intrarea Craiovei, din sectorul 6, a avut loc un conflict violent între membri mai multor clanuri, care s-ar fi luat la bătaie în urma unor neînțelegeri legate de un joc de barbut.

De altfel, era cunoscut faptul că Emi al lui Pian obișnuia să participe la aceste jocuri, unde îi împrumuta pe cei care rămâneau fără bani și vroiau să mai joace, cu dobânzi care ajungeau și la 35 la sută pe zi. Marți dimineață, acesta ar fi fost prezent la o sesiune de barbut la care au fost prezenți și membri ai temutului clan Rinu. Sursele citate au anunțat, pentru GÂNDUL.RO, că între interlopi a izbucnit un scandal care a degenerat într-o bătaie generală.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.