Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Petru Maximiuc, este cercetat într-un dosar penal deschis pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce s-ar fi prezentat la serviciu cu toate că soţia sa a fost testată pozitiv la noul coronavirus şi internată în spitalul suport COVID-19 din municipiul Bârlad.

„Vă comunicăm faptul că a fost întocmit un dosar penal privind comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, dosar aflat în cercetare proprie a procurorului din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. Ofiţerului de poliţie i s-a solicitat să fie mutat pe o altă funcţie, iar în urma solicitării, acesta şi-a depus raportul de pensionare”, au informat, joi, reprezentanţii IPJ Vaslui.

Integral pe CurentulComentarii

Istvan Unde e statul de drept???? Demisia fara drept de apel! CAasi labagiul de securist care a adus Covid in Romania. Si-a plimbat curva amanta prin Italia, Israel si Romania plateste!!!! Demiterea fara drept de apel! La cersit cu slabanogii Romaniei din UE!

6 august 2020 17:11

Pute Saracii dar ce grav sunt sanctionati sunt scosi la pensii speciale si apoi isi iau si serviciu la buget,Drastic si neiertator guvernul MIRU , praf in ochii idiotilor si sa vezi cum astia pun gura !!!!

6 august 2020 17:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.