Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atât de slab este perceput statul român în exterior, încât acesta continuă să fie supus la noi și tot mai ”delirante” experimente politice. Totul după ce pesediștii au trebuit să îl înghită fără să crâcnească pe omul care nu a câștigat nicio confruntare electorală în viața lui în fruntea celui mai reprezentativ for de conducere al partidului. Iată însă că după reactivarea lui Vasile Dîncu se forțează acum trecerea la ”next level” a planului care a bulversat deja Administrația Prezidențială.

Pentru că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, la Cotroceni tocmai ce s-ar fi primit de peste Ocean un ”bilețel” absolut șocant, conținând numele viitorului premier agreat la acest moment : George Maior!

Iar șocul este cu atât mai mare cu cât Iohannis apucase să își dea deja OK-ul pentru rechemarea în țară a actualului ambasador român la Washington. Iată însă că din motive care nici măcar nu le-au fost explicate principalilor lideri politici români, ”macazul” a fost schimbat și acum fostul șef al SRI reintră în jocurile subterane pentru a deveni ”premierul tehnocrat” care să fie acceptat atât de PSD, cât și de către șeful statului!

Integral pe NaţionalComentarii

Lovitura lui Tache cu tesla-n coaie! Tache ăsta cacă niște basme fantasmagorice imposibile de-ți stă mintea-n loc. El, sărmanul mai crede că dacă dai un titlu neexplodat dar și ca o potențială mare minune mare, toată plebea cetitoare nu numai că va cumpăra-n draci fițuica lui de ziar tipărit pe hârtie igienică, dar e aproape convins și că o să poată și aburi plebea cu poveștile lui răsuflate și leșinate. Auzi nene? Cică căcare ăia mari și lați din SUA, căcare n-au altă treabă decât să-l pună premier la noi pă ăla, pe când mahării ăia americani n-ai timp liber nici să tragă o bășină sănătoasă pentru a se ușura de niște gaze, fiind ocupați până peste cap cu haosul existent acolo la ei cu virusul care ucide pe capete, dar și cu alegerile prezidențiale d-acolo unde treaba nu e așa de oablă cum ar vrea tartorul ăla mare și lat cu părul roșu de la ei. Cum pula calului i-a căcat mintea acestui imbecil Tache să debiteze asemenea enormități, bazate pe închipuirile lui și mai fantastice și imposibile? Muie!

6 august 2020 23:43

Gerard Dincu , o sula bleaga de la Cluj...marele grup de pulifrici, tremuratori la jocurile mari, plini de gargara la jocurile mici...... Mare patron de institut de sondaj.... masoara sula futatorilor Neamului romanesc... Desi e ardelean, se dovedeste o curva ca si Ioan Rus&Co......Cand trebuiau sa se ia de gat cu Basescu- Sistemul le-a ordonat retragerea... Deci tot secu-pupincuristi.... Maior e o piele moarta de pe sula.... acum resuscitata cu injectie cu hormoni euro-atlantici, fatali pentru Romania! cine mai crede in ei....pardon! Are gura plina de rahat american! Sa-l manance sanatos cu Wernwe, impreuna!

6 august 2020 17:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.