Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A venit momentul decisiv în cazul violențelor din 10 august. Judecătorii decid, chiar pe 10 august, atunci când se împlinesc doi ani de la violențele din Piața Victoriei, dacă dau undă verde pentru reluarea anchetei, așa cum cer procurorii DIICOT. După un val uriaș de critici și după ce au apărut semne de întrebare legate de felul în care au decurs cercetările, șefa parchetului antimafia a decis că dosarul trebuie redeschis.

Șefa DIICOT a decis reluarea cercetărilor, inclusiv pentru că sunt semne de întrebare legate de administrarea probelor.

”Suspecții nu au mai fost citați la DIICOT în vederea ascultării lor. Nicio persoană vătămată și niciun martor (cu excepția martorilor Dan Carmen Daniela, Cliseru Speranța, Bădulescu Aurelian, Mastan Alin Ionel) nu a fost citată/citat la DIICOT în vederea reaudierii sau audierii. (...) Administrarea probatoriului s-a realizat în față procurorilor militari, iar acesta nu a fost readministrat în față procurorilor DIICOT și nu a fost coroborat cu alte probe(...)”, se arată într-un document obținut de Realitatea Plus.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.