Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Explozia din Beirut a făcut ravagii în Libia. Sute de mii de de persoane au rămas fără casă, iar daunele depășesc suma de 3 miliarde de dolari. Până la 300.000 de persoane au rămas fără domiciliu la Beirut, miercuri, a doua zi după exploziile care au zguduit portul, a arătat guvernatorul capitalei, Marwan Abboud, estimând pagubele la peste trei miliarde de dolari.

“Am făcut un tur prin Beirut, pagubele se pot ridica la între trei și cinci miliarde de dolari”, a arătat guvernatorul pentru AFP, precizând totodată că așteaptă o evaluare a experților și inginerilor. “Aproape jumătate din Beirut este distrusă sau avariată”, a precizat el, cu 250.000 până la 300.000 de persoane rămase fără domiciliu.

Cele două uriașe explozii din portul Beirut care au devastat marți cartiere întregi ale capitalei libaneze au făcut cel puțin 100 de morți și peste 4.000 de răniți, a arătat miercuri Crucea Roșie libaneză.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.