Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tatăl uneia dintre adolescentele din grupul de tineri ajuns pe litoral, după o petrecere de majorat, desfăşurată în Vaslui, consideră că vacanţa copiilor a fost întreruptă din cauza unei „mascarade”.

Bărbatul a declarat pentru presa locală din Vaslui că nu crede în noul coronavirus şi că statul ”mănâncă bani” pentru fiecare caz COVID raportat. Mai mult, el a invocat că nu îşi va lăsa fiica la spital şi că preferă să o trateze acasă cu aspirină şi paracetamol.

„Fata mea se află într-una din ambulantele care se întorc acum din Constanta. De aseară, comunic continuu cu ea, mă ţine la curent cu tot ce se întâmplă acolo. Mi-a spus că niciun coleg din grupul ei nu strănută, nu tuşeşte, toţi sunt sănătosi, dar supăraţi că sunt nevoiţi să se întoarcă acasă mult mai devreme.

Au plecat pe litoral vinerea trecută şi urmau să se întoarcă vinerea asta. Şi-au întrerupt vacanţa din cauza acestei mascarade. Nu cred în povestea asta atât timp cât statul “mănâncă” bani pentru fiecare caz de COVID-19 raportat. Pentru autorităţile sanitare, starea în care suntem e ideală pentru că acum se fac foarte mulţi bani”, a declarat publicaţiei Vremea Nouă tatăl unei fete care face din grupul de adolescenti suspicionaţi de COVID-19.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.