Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În ultimii 30 de ani, prin guvernele României s-au perindat 422 de miniștri. Au fost atât de mulți, încât oamenii au obosit să-i mai evalueze pe cei care ajung în aceste funcții, scriu jurnaliștii de la recorder.ro. Numirea unui ministru a devenit exclusiv o afacere politică, negociată în spatele ușilor închise și tranzacționată după cum o dictează interesele de partid.

Scârbiți, cetățenii s-au întors cu spatele, au dat din mână a lehamite și și-au văzut mai departe de viață. Până într-o zi de martie, când țara s-a oprit în loc, în fața uneia dintre cele mai grave crize din ultimul secol. Blocați în case, românii au deschis televizoarele și au constatat că un bărbat grizonant își trăsese o geacă pe el și se chinuia să le vorbească de la înălțimea celui de-al doilea om în stat, după președinte.

A fost un moment în care majoritatea oamenilor din această țară s-au întrebat, probabil, ce era mai grav: că în România se instaurase starea de urgență sau că habar nu aveau cine era bărbatul grizonant care le spunea în ce condiții au voie să mai iasă din case.

Integral pe HotnewsComentarii

Wow!!! Trebuie să reiau în formă corectă. Scuze! Dinu Păturică o fo un mic puțoi pe lângă acest escroc din Banatul de Munce! Citiți tot articolul pentru a vă convinge! Orice operă cinematografică sau literară, oricît de genială ar fi, pălește în fața pungășiei reale, multicolore și insațiabile a acestui individ. El este perfect reprezentativ pentru noul PNL, altoit cu PD și devenit, prin aceasta, compatibil cu neoliberalismul modern, adică neomarxist. La mai mare, PNL! Moștenirea lui Marx, recondiționată de Soros și companionii acestuia din obscuritatea societăților secrete din „lumea bună” vă poate deschide calea spre etajele superioare ale Mafiei globaliste!

6 august 2020 14:18

Wow!!!!!!!! Dinu Păturică o fo un mic puțoi pe lângă acest escroc din Baanatul de Munte! Citiți tot articoenială ar fi, pălește în fața pungășiei reale, multicolore și insațiabile a acestui individ, perfect reprezentativ pentru noul PNL, altoit cu PDL, compatibil prin aceasta cu neoliberalismul modern și neomarxist. La mai mare, PNL! Moștenirea lui Marx, recondiționată de Soros și companionii acestuia din obscuritatea societăților secrete din „lumea bună” vă poate deschide calea spre etajele superioare ale Mafiei globaliste!

6 august 2020 14:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.