Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) are veşti mai puţin plăcute pentru şoferii care au nevoie de rovinietă joi, 6 august 2020.

Conform unui comunicat de presă, serviciul de emitere rovinietă şi peaj prin SMS ar putea funcţiona cu intermitenţe în dimineaţa zilei de joi.

La această situaţie s-ar putea ajunge din cauza ca lucrărilor de mentenanţă pentru înlocuirea unor echipamente de tip firewall:

„CNAIR informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi din România că, urmare a unor lucrări de mentenanţă pentru înlocuirea unor echipamente de tip firewall, în data de 6.8.2020, în intervalul orar 7:00 – 9:00 există posibilitatea ca emiterea rovinietelor şi a peajelor prin intermediul SMS să funcţioneze cu întreruperi totale sau parţiale”, a transmis CNAIR.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.