Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un milionar din Kuweit ar fi disparut in timp ce se afla in Romania, in vacanta. Acum, familia ofera o recompensa de o jumatate de milion de euro pentru oricine poate ajuta la gasirea barbatului.

Omul de afaceri a dispărut fără urmă acum 5 ani în staţiunea Cheia. Copiii acestuia lansează un apel disperat către autorităţile române să îi ajute să îl găsească.

Jumătate de milion de euro. Atât este recompensa pe care familia unui afacerist din Kuweit este gata să o ofere oricui are informații despre bărbat. Mohammed Albaghli avea 80 de ani când a dispărut fără urmă în stațiunea Cheia, din judeţul Prahova. Familia acestuia este convinsă că bătrânul a fost răpit, deși nu avea duşmani, nici în România, nici în Kuweit.

"Au trecut 5 ani de la dispariția tatălui nostru și încă nu știm nimic, dar nu renunțăm! Rugăm autoritatile competente să nu ignore și să nu uite acest dosar, să depună mai mult efort pentru a rezolva misterul dispariției tatălui nostru", a anuntat familia barbatulu

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.