Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un nou sezon al reality show-ului Ferma, în curând la PRO TV: mai dur, mai intens, mai încărcat de situații neașteptate care vor testa rezistența celor care au acceptat provocarea!

16 noi concurenți se pregătesc de începerea filmărilor și de trecerea la o experiență cu multe lipsuri față de viața lor de zi cu zi.

Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile. Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă.

Integral pe ProTVComentarii

Ferma? Mai era ceva odată nu demult ca Ferma vedetelor. E oare aceeași fermă? Păi, nu sună mai bine Colhoz? Sau Cooperativă Agricolă de Producție? Sau SOVROM? Sau GULAG? Căca-ma-ș în ferma voastră să mă cac!

6 august 2020 6:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.