Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Curtea de Apel Ploieşti s-a pronunţat, miercuri 5 august, în dosarul în care Laurenţiu Marin (21 de ani), tânărul care şi-a ucis cu bestialitate iubita de doar 17 ani, a fost judecat pentru omor.

Instanţa a decis să mărească pedeapsa primită iniţial cu cinci ani, astfel că tânărul va rămâne în închisoare pentru 15 ani.

Crima s-a petrecut în 2019, la finalul lunii septembrie, în Plaiul Câmpinii, comuna prahoveană Şotrile, localitate aflată la graniţa cu municipiul Câmpina.

Fata omorâtă avea 17 ani. Cadavrul ei a fost descoperit în casa iubitului său. Echipajul de la Serviciul de Ambulanţă care a intervenit atunci pentru a acorda ajutor victimei a rămas şocat când au văzut câte răni avea fata. Fusese pur şi simplu ciuruită şi aproape decapitată. Arma crimei a fost un topor cu care bărbatul i-a tăiat gâtul iubitei sale.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.