Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, miercuri seara, legat de redeschiderea școlilor și elaborarea a trei scenarii, că șeful statului și Guvernul „nu sunt în stare să le spună concret părinților cum vor învăța copiii lor în acest an școlar”.

„Scenarii pentru copii, certitudini pentru pedofili! Iohannis și Guvernul Său nu sunt în stare să le spună concret părinților cum vor învăța copiii lor în acest an școlar. Îi amețesc însă cu scenarii. Puterea liberală nu are soluții clare pentru începerea școlii, iar dovezile sunt faptul că președintele a evitat răspunsul la întrebări-cheie: ce vor face părinții din zonele unde școala va fi online(...) ce vor face copiii și profesorii care nu au tablete pentru cursurile online sau cei din zonele rurale fără internet; ce fac școlile nepregătite pentru distanțare, numărul copiilor dintr-o clasă fiind de peste 30, iar împărțirea în două grupe imposibilă fiindcă n-au spațiu fizic și nici cadre didactice suficiente”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Așa este! CURUL nebărbierit Ciolacu, are dreptate. Toate cele grohăite de Ciolacu, dacă ar fi fost făcute de către PSD în toate guvernările lor de până acum, nu mai trebuia să le facă acest guvernoi. Deci pe PSD l-a durut în cur de țară și de popor, pentru că rezultatul tuturor guvernărilor PSD din 1990 până azi a fost înglodarea României în alte datorii externe de alte 85 de miliarde euro din totalul datoriei externe naționale care e acum circa 110 miliarde euro. Muie PSD!

6 august 2020 6:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.