Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În cel mai nou episod al Verdictului, Dana Budeanu o sancționează în termeni duri pe Monica Anisie, ministrul Educației, în condițiile în care astăzi este programată întâlnirea în care președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și ceilalți miniștri vor discuta viitorul educației și vor decide scenariul după care va începe noul an școlar.

Dana Budeanu îl sancționează în primul rând pe președintele Klaus Iohannis, în calitatea sa de profesor și amintește de speclațiile conform cărora anumite materii ar urma să fie scoase din programa școlară, în urma rezultatelor unui chestionar realizat de ministerul Educației în martie, la care au răspuns părinți și profesori.

”Înțeleg că va avea loc azi o mare întâlnire la Cotroceni despre cum să facem cu educația copiilor din toamnă. Păi dați-ne dvs, dle Președinte, o perspectivă în calitate de dascăl, că sunteți prof, legat de ce s-a întâmplat în pandemie cu școala, cu examenele, cu tot ce se comunică acum, cu materiile care brusc acum trebuie scoase din materiile de gimnaziu, pentru că latina, muzica, desenul, care „nu contează”, nu vor mai fi notate sau scoase din curriculum. Pe bune?”, a spus Dana Budeanu.

Vedeta consideră că autoritățile din educație nu au luat măsuri potrivite pentru educație și o sancționează în termeni duri pe Monica Anisie, despre care afirmă că este ”nimeni pe drum”. Dana Budeanu consideră că sunt peste un milion de copii care nu au făcut deloc școală timp de 3 luni. Ea spune că sistemul online nu funcționează și că ideal ar fi fost ca aceștia să vină la școală în 2-3 ture.

”Care sunt măsurile, jegurilor,pe care le luați pentru copii? Asta? Amenințările de dimineața până noaptea că nu avem voie să ne trimitem copiii la școală, că trebuie să fie 10-15 în clasă, sau deloc, că trebuie să stea acasă pe plăcuțe.

Păi ieși Anisie tu, nimeni în drum, care ești ministrul educației copiilor noștri, tu fiind nimeni, una care s-a filmat cu borcanul la ușă ascultând profesorii care predau, asta ești tu, care și-a pus fina șefă la DSP București (....) de ce nu ieși Anisie să spui numărul copiilor care nu au făcut școală deloc 3 luni? Numărul depășește un milion. Nu au făcut deloc școală. De ce? Pentru că nu au cum. Sistemul vostru de căcat cu școală online nu are cum să funcționeze.”, a mai spus Dana Budeanu.

Vedeta spune că autoritățile sunt incapabile să vină cu o viziune pe tema educației și îi acuză pe politicieni că sunt ”niște agramați, niște golani, niște hoți”. Dana Budeanu susține că actualii responsabili din educație ”au nenorocit o generație”: ”Voi ați ajuns în pozițiile în care ați ajuns furând concursuri, măsluind subiecte, diplome, grade etc. și asta faceți și susțineți în continuare.”

Dana Budeanu îi acuză pe politicieni și că permit profesorilor care au obținut note slabe la Titularizare să predea: ”Această nenorocire este susținută de toți politicienii, ăia pe care îi votați voi, ăștia care consideră că este normal ca un profesor titularizat cu 7 să vină la ore și să îmi învețe mie un copil să fie de 10”. Dana Budeanu se întreabă retoric care este situația la sate, având în vedere că astfel de nereguli grave sunt întânite în mediul urban.


Comentarii

Schulmeister Măi Porcule Paulus, toate cele detalii descrise cu atâta har de nehar, ți se potrivesc ție ca o mănușă. Văd că l-ai admonestat și pe alt comentator critic la adresa putoriii căcare se crede ditamai vedeata. Ăluia ai căutat să-i dai argumente cum că matracuca asta provine ca avorton dintr-o familie de ziariști cică renumiți, iar bunicu-său a fost ditamai arhitectul, să fie sănătoși nene. Pe mine nu mă interesează a cui ploadă avortată a fost parașuta asta, mă interesează cine e ca căcare vedeată, atât. Că putoarea are stil percutant cu căcare cică se implică în viața mondenă și-n jurnalistică, e una, problema e dacă are o calificare profesională care s-o recomande ca ditamai vedeată, mă tem că n-are așa ceva. Una e să te caci pe gură pă vlog și să criticăcaci pe toată lumea, că asta nu e greu, critici se găsesc peste tot, imbecili la fel, ăia care critică totul, ba că nu merge bine, ba că de ce merge prea bine, etc. Așa e și Selly ăla, un flăcău guraliv care e-n stare să vorbărească precum un politician găunos, adică să delireze pe gură timp de două ore și să nu spună nimic concret, e plină lumea de imbecili ca ăștia, dar imbecili și ca tine, care ești scufundat în găozul ocult al globaliștilor neo-progresiști abstracți și inexistenți. Trebuie să te fut în gură și pe tine, că văd c-o cauți cu lumânarea, așa că muie! Deocamdată, tu nu numai că ești de partea comuniștilor împuțiți de la PSD, dar ești de partea ălora care au batjocurit țara și națiunea română, înglodând România în datorii externe de cele 85 de miliiarde euro din 1990 până azi în toate guvernările lor împuțite. Așa că, grăhăitorule, du-te-n găoaza mă-tii învârtindu-te și ia și muie câtă vrei tu, că e pe gratis și la discreție! Muie!

6 august 2020 23:18

@Vedetă, vedetă,... Invidia și prostia, dar, mai ales, senzția că ești un rahat în ploaie sunt boli grele, băiete. Te fac să-ți rumegi în întuneric senzația că „pe mormântul tău se plimbă gâștgele”, cum explica un mare scriitor american noțiunea de „weltschmerz”. În secolul trecut, de weltschmerz sufereau mari spirite ale vremii, bântuite de angoase existențiale. Văd că în secolul actual au weltschmerz toate gunoaiele și toți drogangii johanno-neomarxisto-soroșisto-securiști, „progresiști” și globaliști! Ca să-ți dezvolți și mai mult spirfitul porcesc, îți recomand să-ți implementezi în distinsul tău rât cât mai multe belciuge digitale, în ale căror memorii să-ți depozitezi tot repertoriul de înjurături și insulte insalubre, dar și rezervele cuantice de prostie, invidie și ură. Când te va lovi nenea Alzheimer-ul, le vei avea pe toate la vărful râtului tău numai bun de scormonit prin gunoaie și prin rahat!

6 august 2020 10:59

Vedetă, vedeată, sau nimeni-n drum? Păi, vorba asta e valabilă mai mult pentru vedeata asta de Dana Budeanu. Să mă corecteze cineva, din câte știu eu, madam Dana Budeanu e un fel de vedeată de blog de vlog, nu-i așa? Acolo, între bucile internetului pă videoblog sau vlog, căcare e criteriul după care ești categorisit ca ditamai vedeata? Că se găsesc câteva sute de mii de profani fără logica rațiunii care se holbează la tine și la vlogul tău? Așa cum e și Selly ăla, adică nenea Șelaru, proaspăt absolvent de liceu, căcare și el are impresia că e ditamai vedeata, nu-i așa? Pun pariu cu oricine care e atât de fraier să se holbeze la Selly ăla sau la madam Dana Budeanu asta, pentru a se lămuri că respectivii nu fac altceva decât vorbesc vorbe goale și seci, dar multe, multă vorbăraie acolo, nu contează, să fie gălăgie acolo, vorbe și iar vorbe, aiurea. Atunci, unde pula calului e logica unei rațiuni sănătoase cu privire la cele mai stringente probleme ale fiecărei zile? Nicăieri, nici măcar unde-i stă mintea madamei Dana Budeanu, adică între picioare. Pe o parașută din asta căcare se crede Mafalda absolută și un factotum abstract, nu prea găsești amatori să dea nici măcar o ceapă degerată. Mai era una mare vedeată, Iulia Albu, parașuta aia care-și punea pene pe juma de moacă, sau sferturi de ștrampi găuriți peste fața aia a ei confuză, crezându-se ditamai vedeata, dar parcă nu se mai aude mare căcat nici despre ea. Vedetele pulii calului!

6 august 2020 5:19

Spune drept, domnule W,... augusta dumitale inițială vine de la... WC, sau de la domnul MUIE? Chiar așa de tare suferi de johanită dulapică post caca-scremutică?! Să știi că toată familia Budeanu suferă de inteligență excesivă. Străbunicul, fost arhitect, a realizat proiectele urbanistice ale bulevardului Ana Ipătescu și Parcului Herăstrău, bunicul a fost „doar” director adjunct, dar longeviv, al ICH, care a proiectat toate marile hidrocentrale ale României, tatăl, Radu Budeanu, și mama Delia, ziariști de mare calibru și oameni de cultură, Răducu Budeanu, jurnalist și el de top și om de afaceri de mare succes, în sfârșit, Dana o personalitate a lumii mondene, posesoarea unui stil percutant și inteligent de a se implica în publicistică și în viața publică. Adresându-i-te în stilul tău de cocălar mă faci să-mi amintesc de un catren impovizat „la minut” de Mihai Eminescu la adresa unui polițai zelos, care făcea mare caz de fluierul din dotare: „Hei, tu, sergent de stradă / Cu fluierul de gât / Mai fluiră și-n p. mă-ti / Să-ți treacă de urât”!

6 august 2020 1:49

W Ce vedete p..li este Dana de s..pt pole poate ,,,

5 august 2020 23:08

W Bou te-a fata ma-ta ai curva @Mihai ,,cum este si Dana daca ii dai dreptate,, curva asta este o prosta se baga si sa in seama ca numai o f...e nimeni cat de prosta este.

5 august 2020 23:07

Mihai Bă sa sti că asta are mare dreptate.Guvernantii si iohanis trebuie sa stie ca aceste pareri ale DB , coincid cu ale unui nr foarte mare de romani,dar care nu au curajul sa le spuna cu voce tare.

5 august 2020 19:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.