Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 25.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră, piloţi şi poliţişti locali au acţionat în medie pe zi pentru a verifica respectarea regulilor pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2, cât şi pentru prevenirea faptelor antisociale.

În această perioadă, structurile MAI au acţionat integrat, în baza Planului General de Măsuri pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi asigurarea climatului de ordine publică pe timpul sezonului estival - 2020, aprobat de Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela. Astfel, în prima jumătate a sezonului estival, au acţionat în medie, zilnic, peste 25.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră, piloţi, poliţişti locali cu peste 8.000 de mijloace tehnice şi autospeciale”, transmite MAI.

Misiunile acestora au vizat atât respectarea regulilor pentru limitarea răspândirii SARS-COV-2, cât şi prevenirea faptelor antisociale, astfel încât cetăţenii să se bucure în siguranţă de concedii şi timpul liber.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.