Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Înainte de startul sezonului 2020-2021 din Liga 1, cluburile au primit o veste proastă din partea deținătorului drepturilor TV: vor primi banii defalcat. Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate, deținătorul de drepturi TV vrea să schimbe contractul din sezonul viitor din Liga 1, urmând să nu mai vireze banii decât pe măsură ce se joacă partidele.

Orlando Nicoară, directorul firmei Ead, care transmite Liga 1, a anunțat în Adunarea Generală a LPF că banii vor fi plătiți lunar începând cu sezonul viitor. Până în prezent, cluburile din Liga 1 încasau jumătate din suma totală înainte de începerea campionatului. Aceasta era una dintre cele mai avantajoase clauze pentru cluburi.

EAD vrea ca procentul de 50%, pe care ar fi trebuit să-l achite în august, lună în care va începe sezonul 2020-2021, să fie defalcat până la finalul anului: câte 10% pentru fiecare din ultimele 5 luni, august-decembrie!

Integral pe GSPComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.