Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andreea Raicu are 43 de ani și a dezvăluit că în adolescență era complexată de felul în care arăta. Vedeta a postat, recent, pe contul său de Facebook o imagine din perioada când ea se afla în adolescență. ”Eu la 16 ani! Atâtea amintiri frumoase. Nici nu aveam eu idee câte îmi rezervă viitorul!”, a scris Andreea Raicu în dreptul fotografiei.

Toată adolescența am fost complexată de gura mea!

”Mi se parea ca am buzele prea mari, nu imi placeau deloc si ma mai pricospisem si cu o porecla care ma timora si mai tare. Cand am mai crescut, ele au devenit un atu, un motiv de complimente atat din partea femeilor, cat si a barbatilor.

Paradoxal, presa “colorata” mai resusciteaza si azi subiectul acidului hialuronic pe care mi l-as fi injectat in buze! De fiecare data ii invit sa caute in arhiva poze cu mine de cand aveam 20 de ani si vor vedea ca nu s-a schimbat nimic!”, a scris Andreea Raicu pe blogul său.

Ce spune Andreea Raicu despre operațiile estetice

”Da, sunt de acord cu o operatie estetica, dar in anumite conditii. Cred ca ele ar trebui facute abia atunci cand ai incercat toate solutiile de a indrepta problema care te deranjeaza si nu ai obtinut niciun rezultat.

Daca ai 80 de kilograme si, in loc sa faci sport, faci o operatie de liposuctie, cred sincer ca faci o greseala! Nu poti sa-ti tai efectiv corpul doar pentru ca ai suficient de multi bani sa faci asta! Cred ca aici e o problema de vointa, nu de fizic”, susține ea.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.