Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta a anunţat, miercuri, că Ioan Sîrbu va fi candidatul Alianţei Pro Bucureşti 2020. Liderul Pro România a precizat că Alianţa îşi propune să ofere o alternativă la Primăria Generală, cele de sector şi consilierii locali, transmite News.ro.

„Am condus Spitalul Militar Central, luându-l cu rang de spital orăşenesc şi pe care l-am predat la finalul mandatului meu ca spital universitar cu tot ce presupune asta – medici bine pregătiţi, echipamente medicale. Din nefericire din cauza acestui eveniment nedorit prin care trece toată lumea, Bucureştiul a fost prins pe picior greşit”, a declarat Ioan Sîrbu.

Generalul Ioan Sîrbu, fost director al Spitalului Militar Central şi fost şef al Direcţiei Medicale a Armatei, a adăugat că Primăria Capitalei are nevoie de sănătate şi este motivat de rezolvarea problemelor care există la PMB.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.