Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ieri la a patra încercare de a trece la vot în Consiliul General hotărârea „negociată” de oamenii lui Firea cu oamenii lui Constanda, consiliera USR Ana Ciceală, calmă, a cerut ca de fiecare dată o evaluare a terenului pe care CGMB ar trebui să-l dea contra sumei de plată către familia omului de afaceri.

Firea&Co. refuză să pună la dispoziția consilierilor o astfel de evaluare. De patru ani, Ana Ciceală își face datoria impecabil în CGMB ceea ce pe Bădulescu îl urcă pe pereți iar calmul proverbial al USR-istei îl face pe grobianul viceprimar să-și piardă orice control. Memorabil a fost momentul în care Viceprimarul Capitalei a scris pe procesul-verbal al unei ședințe a CGMB despre stafilococul auriu: „declar că o bag în p… mă-sii pe Ana Ciceală”

După 30 de minute în care Bădulescu a încercat să convingă din vorbe, fără evaluare, consilierii USR să voteze, unul dintre aceștia, Matei Țugui a anunțat că se abține de la vot.

Atunci Bădulescu a izbucnit ca lovit de turbare: „Ia auziți dna Ciceală, la asta nu mai săriți ca câinele pe chiuvetă? Deci tocmai ați aflat că dl Țugui s-a abținut. Ați văzut, dna? Haimanele mici (…) Să-ți fie rușine, matracucă!”, a urlat scos din minți Bădulescu, părând sigur pe el că haimanelele mari sunt la PSD.

Seara, Bădulescu s-a prezentat la B1 TV unde a discutat subiectul, spunând că Țugui a fost monitorizat de o structură din PMB și a anunțat că are înregistrări ambientale cu Nicușor Dan. Conform legii, în România, înregistrări ambientale nu se pot face decât cu aprobarea judecătorilor de către structurile specializate. Oricine altcineva interceptează ambiental sau telefonic convorbiri intră sub incidența legii penale și merge la închisoare.
Situația a fost sesizată și de fosta judecătoare Lavinia Coțofană care înainte de a fi magistrat a lucrat chiar la SRI.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.