Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

FC Rapid a primit o nouă lovitură, după ce a ratat promovarea din Liga a 2-a: a pierdut dreptul de folosință pentru nume și marcă, potrivit AFC Rapid. Clubul din Liga a 4-a a publicat informația pe pagina de Facebook, citând o motivare a instanței, pronunțată marți.

Clubul Rapid a reracționat după ce instanța a luat hotărârea de a anula posesia mărcii. Având în vedere apariția unor știri cu privire la situația legală a mărcilor notorii „RAPID, legal înregistrate și folosite de către noi, facem următoarele precizări:

1. Suntem profund revoltați de faptul că, în anul de grație 2020, Tribunalul București pronunță o hotărâre în contradictoriu cu o societate care nu a fost citată, căreia nu i s-a comunicat cerere de chemare în judecată, care nu a putut depune întâmpinare și căreia nu i s-a acordat dreptul de a se apăra prin depunerea de probe și invocarea de excepții.

Integral pe EurosportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.