Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alianța electorală formată din noul partid al primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, București 2020, și Pro România, partidul condus de Victor Ponta, l-a anunțat pe generalul Ioan Sîrbu, fost director al Spitalului Militar Central, drept candidat la Primăria Capitalei. De asemenea, soția lui Viorel Cataramă, Adina Alberts, a fost anunțată candidatul alianței pentru Primăria Sectorului 1.

Victor Ponta și Robert Negoiță au prezentat miercuri candidații alianței lor pentru alegerile locale de la București. "Este, poate mai mult ca niciodată nevoie de cineva în București care să nu facă politică, o persoană care aproape un deceniu a condus unul din spitalele de marcă din România", a declarat Victor Ponta.

Ioan Sîrbu a fost și şef al Direcţiei Medicale a Armatei. În 2016 acesta figura pe locul doi pe listele pentru Camera Deputaţilor la PNL Argeş.

Adina Alberts, medic estetician de profesie, este soția omului de afaceri Viorel Cataramă. Aceasta a distribuit diferite mesaje pe Facebook prin care contesta purtarea obligatorie a măștii, îl lăuda pe președintele american Donald Trump pentru ideea de a injecta dezinfectant în sânge și acuza „instaurarea pentru totdeauna a unei noi ordini mondiale”.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.