Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trupul lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, urmează să fie ridicat de familia îndoliată în cursul zilei de astăzi. Mai mulți maneliști sunt așteptați să îşi ia rămas bun de la interlop. Printre aceștia se află Florin Salam și Nicolae Guță.

În acest context, Florin Salam a lansat o melodie dedicată lui Emi Pian. Aceasta este intitulată „Intru tânăr în pământ” și a fost postată pe Youtube, unde a strâns un număr record de vizualizări. „Ce necaz mare m-a lovit, intru tânăr în pământ, ce mai soartă blestemată, pentru mamă, pentru tată. Fă-mă Doamne-un șarpe lung, să intru pe sub pământ, să merg la băiatul meu, să stau de vorbă cu el”, cântă Salam în primele versuri ale melodiei dedicate interlopului.

Motivul din spatele decesului lui Emi Pian

Liderul clanului Duduianu, cunoscut sub numele Emi Pian a fost înjunghiat marți seara în urma unui joc de barbut, de către membrul clanului rival.

Jocul de barbut s-a dovedit fatal pentru Emi Pian, temutul lider al clanului Duduianu. În noaptea de luni spre marți seara, aceștia au decis să se întâlnească într-o casă pentru un joc de barbut. Aici a fost scos la iveală faptul că un bărbat a împrumutat bani atât de la Emi Pian, cât și de la celălalt clan.

Între cele două clanuri exista o înțelegere – cine împrumuta de la un clan nu putea, ulterior, să împrumute de la celălalt. Atunci când Emi Pian a încercat să regleze conturile cu clanul rival, acesta a fost înjunghiat.

Libertatea.ro notează faptul că jucătorul în cauză ar fi împrumutat suma de 300.000 de euro. Pentru acești bani, Emi Pian percepea o dobândă de cel puţin 20 la sută.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.