Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Universitatea Craiova a ratat titlul în Liga 1, după eşecul din finala campionatului, 1-3, cu CFR Cluj. Oltenii nu concep să nu devină campioni în sezonul viitor şi pregătesc o campanie spectaculoasă de transferuri. Primul jucător de pe listă este Tudor Băluţă (21 de ani), care a revenit la Brighton, după împrumutul la ADO Den Haag.

Alexandru Cicâldău are mai multe oferte pe masă, majoritatea din Serie A, şi plecarea sa este iminentă. Mihai Rotarul caută să-şi "betoneze" mijlocul terenului şi a demarat deja tratativele pentru transferul lui Băluţă, anunţă 3minute.net. Publicaţia din Craiova scrie că există mai multe motive pentru care aducerea lui Tudor Băluţă. În primul rând este considerat un înlocuitor perfect pentru Cicâldău, care a fost cel mai bun fotbalist al oltenilor în sezonul recent încheiat.

Băluţă este şi o variantă pentru regula U21 şi a fost lansat în fotbalul mare de Gică Hagi, precum Alex Cicâldău. Un motiv în plus pentru înregimentarea lui Tudor Băluţă: este născut la Craiova și a fost crescut la Școala lui Gică Popescu.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.