Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Emi Pian și-a pierdut viața în urma mai multor lovituri de cuțit primite de la membrul unui clan rival. Poliția Capitalei este în alertă maximă și se așteaptă la acțiuni de răzbunare a morții șefului clanului Duduianu.

Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian, șeful celebrului clan Duduianu din capitală, a fost înjunghiat de un membru al unui clan rival. Loviturile mortale ar fi venit din partea lui Ciprian Nagy, membru al clanului Rinu din Chitila, susțin mai mulți martori, informație ce este acum verificată de anchetatori. Interlopul în vârstă de 39 ani a primit mai multe lovituri de cuțit după ce o ceartă s-a transformat în mai puțin de un minut într-o crimă.

„La început s-au înjurat amândoi, apoi s-au îmbrâncit unul pe celălalt. Ciprian Nagy a scos un cuțit și în mod fulgerător i l-a înfipt lui Pian în zona gâtului, după care l-a înjunghiat și în zona plămânilor. A vrut să fie sigur că-l omoară și i-a tăiat artera femurală după care l-a abandonat într-o baltă de sânge.”, spune unul dintre cei prezenți la locul crimei violente.

Emi Pian a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar dar din cauza multiplelor răni suferite medicii nu au mai avut cum să-i salveze viața iar șeful clanului Duduianu a fost declarat mort. Crima a avut loc marți în zori în Sectorul 6 și a pus pe jar întreaga lume interlopă dar, mai ales, cele două clanuri implicate în crima sângeroasă.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.