Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se apropie lansarea televiziunii de ştiri a lui Adrian Sârbu - Aleph News. Postul de televiziune a primit, azi, decizia de autorizare de la Consiliul Naţional al Audiovizualului, ceea ce înseamnă că staţia poate începe emisia. Postul de ştiri este primul lansat, dintr-o serie de trei licenţe luate de Adrian Sârbu: pentru un post de comedie, unul de business şi unul de ştiri, potrivit Pagina de Media.

„Cu doi dintre operatorii mari am discutat şi doar unuia dintre ei i-a fost eliberat acord de retransmisie. Încă purtăm negocieri“, a spus reprezentantul Aleph News la CNA. Potrivit sursei citate, cât de curând ar urma să înceapă testele pe o reţea de cablu - Ines, urmând ca lansarea oficială să fie în câteva săptămâni, în jurul datei de 20 august. Cum arată grila de programe? Potrivit documentelor depuse la CNA, Aleph va avea în grilă, de dimineaţa până seara, Ştirile orei, Live, urmate de sport şi meteo. În fiecare seară, de la 20.30 la 22.00, va intra Marius Tucă Show, de asemenea în direct, de luni până joi, cu o ediţie Best Of vinerea şi sâmbăta.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.