Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un nou bilanț al infectărilor cu coronavirus a fost dat publicității, astăzi, de autorități. La Terapie Intensivă, s-a înregistrat, la raportarea de astăzi, un record absolut, cu 464 de cazuri.

Grupul de Comunicare Strategică anunță, astăzi, un nou bilanț al infectărilor cu Covid: 1309 cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore. 41 de pacienți au pierdut lupta cu virusul.

Până astăzi, 5 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 56.550 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

28.584 de pacienți au fost declarați vindecați și 5.370 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Hai măh, terminați cu manipulările! Tot ce se moare în țara asta, voi îi numărați în traista Covidului! Dar nici măcar numărul decedaților de tot felul raportați de voi, unii morți cu zile din cauza trântirii ușii în nasul bolnavilor cronici, nu cred că are vreo legătură cu realitatea. Se raportează doar în funcție de nevoile voastre manipulative. Asta nu înseamnă că nu există virusul, sau că nu se mai și moare din cauza lui. Nu vă cred însă deoarece ați fost prinși cu rațe-n gură în biroul lui Organ și dați dovadă de incompetență medical-administrativă și de idioțenie pur și simplu atunci când vă imaginați că nu sunt și cetățeni superinformați în țara asta. Ați mobilizat și Arafatul în oastea voastră de fantome inepte din nevoia de credibilitate și din dorința parșivă de a-l discredita. Prins în plasa afacerilor voastre pe seama pandemiei și a nefericirii românilor, iată că ați făcut din el principala măciucă împotriva oamenilor. Ghinionul vi-l poartă Tătarul ăla tâmpit, care turuie prostii vrute, nevrute și neverificate despre pandemie, chiar dacă unele dintre perle mai trec și neobservate din cauza dicției sale absolut mizerabile. Continuând sarabanda raportărilor manipulative, fără anchete epidemiologice și fără autopsii, nu faceți decât să vă afundați în mlaștina minciunii și a dezinformării

6 august 2020 12:09

Oltean 10.000 cazuri pe zi nu este o limita de neatins la un popor eminamente indisciplinat si la o conducere cu "manusi de matase", nu cumva sa fie lezate "drepturile omului". Fara modificarea profunda a Constitutiei actuale + a Codului penal, nu se pot lua masuri ferme, realmente eficiente.

6 august 2020 8:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.