Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liga Profesionistă de Fotbal poate aplana conflictul iscat de posibila retrogradare a echipei Dinamo înainte să-și fi jucat toate meciurile prin creșterea numărului de echipe din prima ligă.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) a anunțat pe Facebook că se impune ca din sezonul 2020 – 2021 Liga 1 să aibă în componență 16 echipe. Decizia finală aparține Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal și ar putea stinge conflictul apărut cu echipa Dinamo București, posibil retrogradată doar prin votul altor echipe din competiție.

„Apreciez că la finalul sezonului actual nu va putea fi întocmit un clasament bazat exclusiv pe meritul sportiv, asa încât pentru a nu nedreptăți niciun club aflat în lupta pentru retrogradare, printr-o alegere subiectivă a unei modalități de departajare, se impune modificarea sistemului competițional al Ligii I, urmând ca din sezonul următor în competiția organizată de LPF să participe un număr de 16 echipe.”, a spus Justin Ștefan în postarea sa.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.