Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul (vânzările în supermarket și în magazinele „de cartier”- n.r.) au crescut în primele 6 luni ale acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut! Practic, chiar dacă suntem în pandemie și am fost și în izolare, vânzările au continuat să crească. Potrivit INS, și în luna iunie 2020, comparativ cu luna iunie 2019, s- a înregistrat o creştere, pe ansamblu, cu 2,9% datorită creșterilor înregistrate la vânzările de produse nealimentare (+8,8%) şi la vânzările de produse alimentare, băuturi şi tutun (+3,6%).

Potrivit Institutului Național de Statistică, în luna iunie 2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 9,1%, cât și ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 6,3%.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.