Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prima manșă a barajul pentru promovarea în Liga 2 are loc astăzi, de la ora 18.00. Dacă echipele nu au buletinele de analiză Covid-19 la zi, pierd cu scor de neprezentare.

Bătălia pentru trei locuri în Liga 2 începe astăzi, de la ora 18.00, cu meciul tur, și se încheie pe 9 august, de la aceeași oră, cu meciul retur. FRF a anunțat că echipele care nu prezintă până la ora 12.00, în ziua meciului, tabelul cu buletinele negative Covid-19 pentru fotbaliști, antrenori și staff vor pierde cu 3 – 0.

Mostiștea Ulmu și Unirea Slobozia, echipe din seria a doua din Liga 3 vor juca la Călărași. Prima echipă este la primul sezon în al treilea eșalon, în vreme ce adversarii sunt neînvinși în campionat și au fost în trecut la un singur punct să promoveze în Liga 1, pe vremea când formația din Slobozia era antrenată de Adrian Mihalcea, fostul tehnician de la Dinamo.

Progresul Spartac București și CSM Slatina erau la egalitate de puncte în seria a treia în momentul suspendării campionatului și anunță cel mai echilibrat duel pentru promovarea în Liga 2.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.