Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gândul a intrat în posesia mai multor imagini și filmări care surprind explozia uriașă avută loc astăzi în capitala Libanului, Beirut. Autoritățile libaneze au anunțat bilanțul parțial al victimelor deflagrației: aproximativ 27 de morți și peste 2.500 de persoane rănite, cele mai multe prinse pe sub dărâmături.
Suflul deflagrației a fost resimțit la kilometri distanță

O explozie de proporții a lovit capitala Libanului, Beirut, provocând daune imense, omorând aproximativ 10 persoane și rănind zeci alte zeci, spun oficialii statului, relatează BBC. În imaginile intrate în posesia Gândul se poate observa cum suflul exploziei se resimte în zone aflate la kilometri distanță. Acesta a lovit blocuri de apartamente, fiind resimțit și în largul mării.

Potrivit autorităților, spitalele din zonă sunt copleșite de victime. Explozia vine într-un moment sensibil pentru țară, odată cu prăbușirea economică a aesteia. Conform surselor militare citate de presa libaneză, explozia din Beirut ar fi fost cauzată de un accident, nu de un atac terorist, asa cum se crezuse inițial.

https://video.gandul.ro/wp-content/uploads/2020/08/explozie-gandu.mp4

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.