Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Membrii clanurilor interlope anunță război pe internet, după confruntările de stradă care au condus la moartea lui Emi Pian, șeful Clanului Duduianu. Mascații s-au mobilizat în două sectoare și dau asigurări populației că nu are de ce să se teamă.

Moartea liderului unuia dintre cele mai temute clanuri din București, Clanul Duduianu, în noaptea de luni spre marți, a stârnit o adevărată furtună în rândul lumii interlope. În urma altercației, șeful clanului Duduianu, zis și Emi Pian a fost înjunghiat cu un cuțit de bucătărie și a murit la spital după câteva ore. Agresorul său a ajuns și el la spital și urmează să fie audiat.
”Nenumărate plângeri”

Lumea interlopă din Capitală fierbe, după incidentele sângeroase din noaptea de luni spre marți. Scandalul între clanuri ar fi pornit de la jocurile de noroc pe bani mulți. Iar scandalul din lumea interlopă vine după ce oficialii ministerului de Interne anunțau în urmă cu doar câteva zile ample acțiuni în zona de criminalitate și declarau toleranță zero grupărilor mafiote.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.