Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Momentul retragerii lui Iker Casillas era doar o chestiune de timp. Astăzi a venit și anunțul oficial al acestuia, care a hotărât să își agațe mănușile în cui, la 14 luni distanță după ce a suferit un stop cardiac.

Legendarul portar al lui Real Madrid și al naționalei Spaniei se retrage astfel la 39 de ani după o carieră impresionantă. Clubul său de suflet a postat un mesaj emoționant. Iker Casillas își încheie astfel cariera la FC Porto, club la care s-a trasferat de la Real Madrid în 2015. În luna mai a anului trecut, Casillas a traversat un moment dificil, când a făcut un stop cardiac la un antrenament, iar de atunci nu a mai revenit pe teren.

Cariera lui Iker Casillas e una fabuloasă, cu care nu se pot lăuda foarte mulți fotbaliști. Campion mondial și dublu campion european cu naționala Spaniei, triplu câștigător de Champions League și de 5 ori campion al Spaniei cu Real Madrid, Iker Casillas este unul dintre cei mai importanți portari din fotbalul mondial din ultimii 20 de ani.

Integral pe EurosportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.