Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bianca Drăgușanu e una dintre cele mai cunoscute vedete din România. În timp ce alte colege de-ale sale care s-au perindat prin platourile de televiziune sau au apărut în paginile tabloidelor o perioadă au ieșit ușor din atenția publicului, Bianca a știut cum să rămână în centrul atenției.

S-a reinventat mereu, nu a făcut compromisuri, s-a lansat în afaceri și a pus întotdeauna mai presus de orice familia sa.

Despre Bianca Drăgușanu se poate spune că a fost mereu într-o relație bună cu familia sa. O notorietate mai mare a avut sora sa cu care a și participat la showul de la Antena 1, Asia Expres. Puțin știau cum arată tatăl său, Radu „Jimi” Drăgușanu. Frumoasa blondină a postat la un moment dat o fotografie cu tatăl său pe rețelele de socializare.

La cei 64 de ani, Radu Drăgușanu arată și se menține foarte bine. A avut o viață activă, de fost sportiv. A fost portar al echipei de fotbal Jiul Petroșani, iar apoi preparator la aceeași echipă. Când era mică, Bianca îl însoțea la muncă pentru prinde drag de sport.

Din nefericire, Radu Drăgușanu a trecut prin momente dificile, după s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. S-a îmbolnăvit destul de grav la rinichi, afecțiune care l-a țintuit la pat câteva luni de zile. A reușit să se pună pe picioare și îi este alături Biancăi ori de câte ori aceasta are nevoie.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.