Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Egiptul l-a invitat pe antreprenorul Elon Musk să vină să viziteze monumentele sale antice, după ce acesta a publicat pe Twitter un mesaj satiric ce atribuia construirea piramidelor unor civilizaţii "extraterestre", informează AFP marţi.

"Piramidele au fost evident construite de către extratereştri", a scris pe acea reţea de socializare excentricul miliardar sud-african, reluând astfel o temă populară în rândul adepţilor teoriilor conspiraţiei.

Acel mesaj online a provocat o avalanşă de reacţii, care au variat de la ironie până la indignare. Ministrul egiptean pentru Investiţii şi Cooperare Internaţională, Rania al-Mashat, a văzut însă în această situaţie o bună oportunitate pentru a promova turismul din ţara ei, invitându-l pe celebrul antreprenor să viziteze în persoană ultima dintre cele şapte minuni ale Antichităţii rămase încă în picioare.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.