Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Incidentele sângeroase care au dus la moartea liderului interlop Emi Pian ar fi putut să fie prevenite, în condițiile în care era de notorietate faptul că, ani la rând, membrii clanului Pian au semănat teroare pe străzile din Giulești. În plus, era cunoscut și faptul că frații Pian se strâng să joace barbut cu liderii altor clanuri, în condițiile în care la nivelul Poliției Capitalei funcționează Serviciul Grupări Infracționale Violente, înființat tocmai pentru destructuarea unor astfel de organizații criminale.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că responsabili pentru incidentele de marți dimineață, din Giulești, sunt, de fapt, tocmai polițiștii desemnați să anihileze clanurile din Capitală. Este vorba despre Serviciul Grupări Infracționale Violente, condus de comisarul șef Andrei Marius, care nu ar fi luat măsuri cu toate că activitatea clanului Pian era cunoscută de ani buni.

Sursele citate au precizat că interlopii implicați în scandal sunt membri ai celei mai mari și mai temute grupări violente din București, în condițiile în care „Pianiștii”, așa cum li se mai spune, fac parte, de fapt, din marea familie a Duduienilor, care au reușit să se extindă în toată Capitala, dar și în alte orașe ale țării.

În ce-i privește pe interlopii implicați în răfuiala de marți dimineață, aceștia terorizau de mai bine de trei ani locuitorii cartierului Giulești, din sectorul 6. În plus, era cunoscut că, aproape în fiecare noapte, aceștia se strângeau la barbut și la alte jocuri de noroc, împreună cu alte grupări violente.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.