Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nici unul dintre cei 8 medici despre carem scriem în acest articol nu a îndrăznit să spună de-a dreptul că Sars-COV 2 nu există. Însă toți au scris că periculozitatea coronavirusului este mult exagerată.

Un sondaj realizat de IRES, în perioada 13-14 mai, la finalul stării de urgență, scotea la iveală faptul că aproape jumătate dintre români credeau că SARS-CoV2 este mai puțin periculos decât afirmă autoritățile și cercetătorii. Tot jumătate erau convinși că statul a ascuns informații importante cu privire la criza de sănătate, presa fiind considerată complice în acțiunea de a trunchia, denatura sau limita informații cu privire la COVID-19.

O altă cercetare sociologică, efectuată de același institut, dar între 24 și 25 iulie, arată că 24% dintre români nu sunt îngrijorați sau sunt puțin îngrijorați cu privire la pandemia de coronavirus. 13% s-au declarat puțin sau chiar deloc îngrijorați că ei sau un membru al familiei lor s-ar putea infecta cu coronavirus.

Integral pe NewsweekComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.