Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

In septembrie 2019, trupa românească de grunge Riot Monk începea filmările pentru videoclipul piesei ”Contează”, pe locul unui fost iaz de decantare a sterilului minier.

La filmările videoclipului ”Contează” a participat și fotograful Vladimir Gheorghiu, care, înarmat cu aparatul său ”magic”, a surprins imagini demne de lumea lui Frank Herbert sau a lui … Jerry Cantrell.

Albumul foto ”CONTEAZĂ” tocmai a fost lansat oficial (în 31 iulie) şi este inspirat de videoclipul single-ului cu acelaşi nume, însă … doar atât, spune Vladimir. Doar inspirație.

Integral pe ProTVComentarii

Isaac Albeniz Ehe! Ascultați Leyenda, (Asturias), sau Legenda compusă de mine, apoi vom vorbi despre muzică. Interpretată de Andres Segovia, evident. Fără grunge și crunch, dar muzică adevărată.

4 august 2020 2:11

Pavel Chinezu, leat 1471 Cântecaciul ăsta are muian sau mutră de vedeată, în rest numai amestecăcări de rock, grunge și crunch, adică niște termeni muzicali seci. Sper totuși că muzicăcarea ăstuia care are muianul de ditamai vedeata să și fie oarece muzichie, că de gălăgie și de zarvă amestecăcată cu niște sunete dogite de instrumente muzicale scremute și constipate, e plină lumea de ele. Nu l-am mai văzut pe marele Cântecăcat Horia Brenciu în concert la Sala Palatului îmbrăcat cu parpalacul ăla al lui cumpărat de la talcioc și cu teneși sau bascheți în copite, ca să se cântecăcace p-acolo niște șlagăre de Albano și Romina Power, de-ți venea să-ți iei câmpii când te uitai la el. Presa-l elogia pe marele Horia Brenciu, de parcă era mai ditamai decât Al di Meola sau Steve Vai. Și când te gândești ce muzică dogită căca pe scenă Horia Brenciu, îți vine să-i scoli din morți pe Paganini sau pe Beethoven ca să le arate ăstora ce înseamnă muzica muzică, nu gargara crunch crăcănată din ziua de azi. Spasebo blues, aia muzică, nu gargara crăcănată a ăstuia. De Yngwie Malmsteen evident, la o chitară Fender Stratocaster ce are un sound deosebit, adică un timbru de excepție.

4 august 2020 1:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.