Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Veşti proaste de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) care a avertizat că pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 este genul de dezastru ale cărui efecte se vor resimţi mult timp de acum înainte. Mai mult, epidemia generalizată continuă să progreseze, susţin oficialii organizaţiei, iar modul în care se transmite noul coronavirus mai trebuie încă cercetat.

„Pandemia (de COVID-19) este o criză de sănătate ce are loc o dată într-un secol şi ale cărei efecte vor fi resimţite timp de decenii”, a declarat directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, în condiţiile în care pandemia a afectat deja peste 18 milioane de persoane şi a cauzat peste 670.000 de decese. Oficialul a subliniat că pandemia continuă să progreseze într-o manieră îngrijorătoare pe plan global, aşa că „răspunsul trebuie să fie naţional, regional şi global”.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.