Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cori Gramescu, coach de lifestyle şi nutriție, ne explică ce trebuie să facem pentru a nu lua în greutate în vacanță și să ne bucurăm în același timp de gusturi care să ne facă să ne simțim ca în concediu. Este ceva normal ca în vacanță să ne dorim să profităm de gustul micilor tentații alimentare, spune Cori Gramescu, totuși, aceste plăceri trebuie îndeplinite cu măsură, pentru a preveni luarea în greutate, mai ales când am ținut o dietă de slăbire chiar înainte de plecarea în concediu.

Dacă alegem să mâncăm alimente bogate în calorii, ar trebui să facem acest lucru cu măsură spune Cori Gramescu, îndemnându-ne să ne rezumăm la doar jumătate de desert, sau doar jumătate de pizza. Important este și momentul zilei la care alegem astfel de tentații, recomandat fiind să optăm pentru perioada prânzului, spune coach-ul de nutriție.

Integral pe GândulComentarii

Burtă Verde Ăștia de la Gândul devin pe zi ce trece tot mai imbecili ca ăia de la Haznale. Deci, Cori Grămescu, caci de laifstail și nutriție, ne explicacă ce trebuie să facem pentru a nu ne șorici pe bortoi. Caci și laifstail sunt pă engleză de baltă iar de nutriție sunt pă romănește. Caci de laifstail? Hmm! Te pomenenști că tocmai pentru că Cori Grămescu e cacă dă laifstail, sau se cacă, astea-s talentele pentru căcare ea e ditamai căcaci-ul dă nutriție? Iar perlele madamei putori, cum că să halim numai juma de desert și juma de pița, sau de pizza, ne-au dat gata. Adică, să fim imbecili să dăm o grămadă dă bani pă o pizza și un dăsert și să aruncăm juma din ele? Păi, nu merită o muie madam Caci dă Laifstail Cori Grămescu? Muie, morții mă-tii cu caci-ul tău dă laifstail cu tot!

3 august 2020 21:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.