Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Citesc un articol în Adevărul, semnat de unul dintre cei mai fanatici trompeți ai politicii de dreapta, un fel de tinctură de mere pădurețe a spiritului Rezist din Piața Victoriei. Și trompetul acesta zice:

”Ludovic Orban, Dan Barna şi Dragoș Tudorache au negociat miercuri până spre miezul nopţii, la Palatul Victoria, o alianţă a dreptei în Bucureşti, pentru primăriile de sector”.

Mă așteptam ca imediat să urmeze observația sau întrebarea, de ce în Palatul Victoria? Numai că zăltatul jurnalist de la Adevărul o ține langa cu amănunte despre combinațiile politice posibile între partidele de dreapta.

”PNL şi USR-PLUS şi-au împărţit sectoarele şi candidaţii. Mai e o singură problemă: cooptarea PMP. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Analiză. Cum ar arunca în aer candidatura lui Băsescu alianţa PNL-USR-…

Integral pe CotidianulComentarii

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei fecaliere Bunul meu tovarăș și pretin, Cornel Nistorescu, Ștergător la Cur al PSD dar și Prim-vice-prim-țucălar al PSD, ne mai cacă un ditamai editorialul în căcare, nea Moș Pulă Cornel condamnă vehement bandiții palatului, căcare bandiți cică căcare au negociat în sediul guvernoiului toată polologhia cu candidații alianței dreptei din capitală, în palatul guvernului unde n-aveau ce căuta pentru acel scop. Are dreptate, nea Moș Pulă Cornel, este un ditamai abuzul și nenea premierul trebuie să-și dea demisia, poate, poate? Hmm! Lăsând gluma la o parte, Nistorescu are dreptate referitor la foolsirea sediului guvernoiului pentru acele negocieri. Dar, pentru să s-a pus problema asta cu acești bandiți ai palatului, mă întreb retoric unde era nea Moș Pulă Cornel când Victor Ponta de exemplu a convocăcat acea ședință de lucru a guvenoiului său împuțit PSD în Delta Dunării și pe yacht? Același Victor Ponta cu același guvernoi împuțit care au înglodat România în alte datorii externe de 30 de miliarde euro în numai 3 ani de zile? Ședință de lucru a guvernului Ponta pe yacht în Delta Dunării, cu toată camarila PSD-ului și cu meniuri exotice de icre negre, adicăcare caviar, mâncăruri fine și băuturi și mai fine,și masă îmbelșugată, ospăț împărătesc, ce pula calului. Unde era nea Cornel atunci? Oare căcare dintre cele două bande de bandiți e mai bandită una decât ailaltă? Nici nea Moș Pulă Cornel nu știe, sigur nu știe. Sau unde era nea Moș Pulă Cornel când Viorica Vasilica Dăncilă mergea cu elicopterul la miting electoral în Moldova? Sau unde era nea Pulă Cornel când Liviu Dragnea mergea cu elicopterul la moșia lui de la insula Belina să dea la știucă, unde-l aștepta Vasile Dâncu? Muie! Muie PSD!

3 august 2020 1:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.