Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, într-o postare pe facebook, negocierile PNL - USR - PLUS desfășurate în sediul Guvernului, apreciind că premierul a transformat Guvernul ”mai întâi în cârciumă şi acum în sediu de partid”.

”Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală”, declară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

”Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rușine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio țară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacții și negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă și acum în sediu de partid.

Integral pe România LiberăComentarii

Muie Psd Pt @Dinu,,,esti un postac vopsit ,,,,esti 100%Psd-ist ,,,asa ca mai lasa-ma ca nimeni nu voteaza cu PNL,,,voteaza tu cu Psd,,prosti ca tine mai este in tara asta care mai voteaza securisti si comunisti din PCR acum Psd.

1 august 2020 22:40

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot omul liber Ascultați-l pe Marcel Ciolacu, el știe cel mai bine ce și cum căcare e situația, d-acolo dintre bucile internetului dă pă Feisbuci. Marcel Ciolacu ăsta, cu mutra lui patibulară de aurolac sau de om al străzii, cu curul lui ăla nebărbierit la ten, e ditamai liderul inter-râmaru al partidoiului PCR, pardon PSD, PCR e defunctul iar PSD e plodul actual. Întradevăr, se poate spune oarecum că guvernoiul a transformat pentru o leacă de timp dintr-o zi în cârciumă acea încăpere oficială, sau în sediu de partid, dar situații similare au existat și înainte, de exemplu cu Dragnea fumând în biroul lui de președinte al camerei deputaților, iar ședințe similare de partid au fost ținute de către PSD în clădirea oficială a parlamentului de exemplu. Aceste similitudini demonstrează că de fapt toată gălăgia asta leșinată și demagogică pentru a blama numai câteva lucruri făcute de guvernoi, câteva lucruri ce se pot enumera pe degetele de la o mână, mai puțin de 3, arată că de fapt nu se pot imputa guvernului decât foarte puține lucruri, ceea ce trebuie să spună oricui că acest guvern își face bine treaba, cu toate cele bune ale lui și cu cele câteva oarecum rele. Deci? Muie PSD! Să-mi numărați ouăle!

1 august 2020 22:34

Sevastopol Ghermoghen 2 Dar, să nu uiță să halești câteva polonice de căcat înainte de a merge la vot, ca să nu-ți pută gura a ustoroi sau a ceapă. PNL și guvernul actual nu sunt nici ei perfecți, dar dacă tu ai ști cum s-a desfășurat situația cu molima asta mondialistă în alte țări dezvoltate ale lumii, cum ar fi SUA, Canada, Marea Britanie, dar și-n Europa, ai găsi acolo destule similitudini cu situația din România. Problema de la noi, cu mărirea cazurilor de infectați e ceva normal, mai ales că numărul național de testări a fost modest, atât timp cât s-a recurs la ușurarea restricțiilor ca peste tot în lume. Ce i se poate imputa oarecum guvernului e severitatea stricteții impuse populației, mă refer la limitarea minimei libertăți a cetățeanului de a merge la magazine să-și cumpere cele necesare existenței, alimente, lucruri de strictă necesitate, etc., dar astea s-au întâmplat peste tot în lume, fără ca ici și colo libertatea cetățeanului să fie limitată pentru cumpărarea de alimente de exemplu și lucruri de strictă necesitate. Votează PSD! Muie PSD! Muie!

1 august 2020 22:20

Sevastopol Ghermoghen 1 Măi nene Dinu, tu ăla de la ora 18:46, deci tu nu vrei să fii cadorisit? Ce pula calului înseamnă cadorisit? Poate te scremeai să zici categorisit, ceea ce e cu totul altceva. La tine problema e simplă, ai capul gol și bate vântul prin el. Tu de duci la vot Bou și vii înapoi Vacă, faci și transformare de sex instantaneu la alegeri. Nu ai decât să votezi împreună cu tot neamul tău de patrupede PSD-ul care din 1990 până acum a înglodat România în datorii externe de cele 85 miliarde euro din totalul de 110 miliarde euro cât e acum toată datoria națională externă a țării. Dacă PNL nu este bun pentru că repară dezastrul și ruinarea României făcut de către PSD, tu, sărmane idiot imbecil n-ai decât să votezi cu PSD sau cu ceilalți avortoni politici ai PSD, Pro România, UNPR, Partidul Putorii Putoarei Umaniste social liberal de dosul genunchiului stâng, Dreapta Liberală condusă de securistul ăla ceaușist împuțit Viorel Căcataramă, deci, ai o multitudine de opțiuni de vot.

1 august 2020 22:19

Dinu Ca sa nu fiu cadorisit de cel de la 13.17, ii spun de la inceput , am votat pnl de la CAMPEANU incoace, dar ce face orban si gasca lui este sub orice critica.Seniorii liberali se intorc in mormant cand vad cine conduce pnl -ul.Psd -ul nici nu trebuie sa-si mai faca campanie, lucram noi ptr ei prin ce face orban, iohanis si ai lor.Oamenii au inceput sa ne injure cand aud ca esti membru pnl.Clar vom pierde alegerile si locale, dar mai ales parlamentare. Psd-istii racolati nu vor trage ptr partid.Se vehiculeaza caci au trecut cu acordul lui ciolacu,vor fi Calul Troian.

1 august 2020 18:46

Muie Psd Sa morì tu ca noi vom vota cu Psd?,,,poate tu cu Firea sunteti disperati ca pierdeti alegerile si le veti pierde si la locale si parlamentare.asta iti spun 100 % ,,,,

1 august 2020 13:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.