Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pandemia de coronavirus face ravagii în România. Numărul de noi infectări cu COVID-19 crește drastic, iar autoritățile iau măsuri. Vorbim despre noi restricții care intră în vigoare chiar de astăzi.

Purtarea măştii de protecţie în aer liber, în anumite zone aglomerate, este obligatorie de astăzi și în judeţul Galaţi, în toate stațiile de transport în comun, în intervalul orar 7:00-22:00.

Nu doar Galați este în această situație. Începutul lunii august vine cu obligativitatea purtării măştii de protecţie şi în spaţii deschise în mai multe judeţe: Argeş, Arad, Braşov, Botoşani, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Iaşi, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Vâlcea şi Vrancea.

În funcţie de situaţia epidemiologică locală, masca trebuie purtată tot timpul, în anumite intervale orare sau doar în zonele predispuse la aglomeraţie. Pe litoral, deocamdată, programul teraselor şi al cluburilor rămâne neschimbat, însă masca se va purta între orele 18:00 şi 24:00 şi în zonele de promenadă.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.